Про компанію

М’ясопереробне підприємство «ДУКАТ», яке зареєстроване під торгівельною маркою «Мостиські ковбаси» знаходиться на заході України у Львівській області Яворівського району. Підприємство засноване в 2000 році, займається виготовленням ковбасних виробів і м’ясних делікатесів.

Динаміка росту обсягів виробництва підприємства і розширення ринків збуту свідчить про його стабільний розвиток і безкомпромісну якість виготовлених продуктів.

Асортимент, який виробляє наше підприємство нараховує понад сто видів, які успішно реалізовуються на території України, адже поряд із впровадженням новітніх технологій зберігаються давні регіональні традиції виготовлення ковбасних виробів.

Наша мета

Для забезпечення споживачів якісної та безпечної продукції на нашому виробництві було впроваджено та сертифіковано стандарти контролю виготовлення продуктів харчування НАССР та ISO.

Ми ретельно відбираємо постачальників сировини і відслідковуємо кожну поставку, щоб гарантувати абсолютну безпечність своїх продуктів. Виробництво продукції здійснюється на професійному обладнанні визначних світових виробників, таких як Kramer Grebe, Handtmann, Frei.

Термічна обробка здійснюється в коптильних камерах на щіпі з дерев фруктових порід, що надає неперевершений смак і неповторно апетитний зовнішній вигляд. Для довготривалого зберігання готового продукту на підприємстві знаходиться фасувальний цех, в якому на сучасному пакувальному обладнанні при низькій температурі (до 6 градусів) зовнішнього середовища і мінімальному контакті з повітрям відбувається пакування виробів.

Відданість своїй справі

Висококваліфіковані працівники з багаторічним стажем роботи на м’ясопереробному виробництві, сучасні методи контролю за виробництвом харчових продуктів і новітнє обладнання гарантують, що кінцеві споживачі залишаться задоволені вибором нашої продукції.

Парк вантажних автомобілів оснащених холодильними камерами забезпечує вчасну доставку з дотриманням вимог температурного режиму.

Цікавить наша продукція, або у вас виникли інші питання?